Wouters

Parkalympische spelen

Vandaag krijgen jullie de kans om te schitteren in onze eigen Parkalympische spelen! De slimmerikken onder jullie hadden het misschien al opgemerkt: dat lijkt verdacht veel op de paralympische spelen...mhhhmm 'park'...zou dat daar doorgaan dan? EXACT!

Jullie zijn speciaal geselecteerd uit woutergroepen van heel België om onze landstitels te gaan verdedigen in het park van Zaventem waar we samen naartoe zullen lopen in de 4x400m. Natuurlijk weten wij dat jullie ongetwijfeld zouden winnen in deze disciplines, daarom zal het jullie iets moeilijker gemaakt worden...en als je wil weten wat dat te betekenen heeft kom je deze zondag best naar de scouts.

Zoals alle eersten weken openen we om 14u en sluiten we om 17u30 aan de scoutslokalen. Aan de ouders: Vergeet geen mondmasker mee te pakken!

TikTok-ladder-mitraillettetik-competitie

Vandaag zoeken we uit wie de beste TikTok wouter van de scouts is! Bovendien zal het aantal volgers je regelrecht naar de top brengen...wie weet levert dat wel veel voordelen op in de toekomst *spannende muziek*