zondag 27 september

Reis rond de wereld.

Dag liefste Kapoentjes! Vandaag begint de scouts eindelijk weer. Joepiee!!!

Vandaag maken we een reis rond de wereld. En ontdekken jullie wie jullie leiding is, zo spannend!

We openen om 14 uur aan de kerk maar je mag gerust een kwartiertje vroeger komen. Ook sluiten we aan de kerk om 17 u30.

Avondlied spel.

Vandaag gaan we op zoek naar de fotos die de stoute chiroschurk van ons gestolen heeft.

Hopelijk vinden we alle gestolen afbeeldingen zodat we het avondlied kunnen leren.

We spreken om 14 uur af aan de kerk en sluiten om 17u30.

Piratenspel

Vandaag gaan we net als echte piraten op zoek naar de schat.

Maar opgepast want de schurken zitten ons op de hielen... Lukt het ons om de schat te vinden zonder dat de schurken ons te pakken krijgen?

Jullie worden zondag om 14 uur in jullie stoerste piraten outfit verwacht aan de kerk. We sluiten aan de kerk om 17u30.

Koekjes bakken

Dag lieve kapoentjes! Vandaag gaan we koekjes bakken en verkopen. hmmmm

Meer info volgt nog.

Tot zondag.