Tiktokleider who?

Vandaag zoeken we allemaal samen uit wie als Tiktokleider 2020 bekroond mag worden! Kom zo voorberreid mogelijk en hopelijk hebben jullie al alle tiktok dansjes ingeoefend!

Zoals alle eersten weken openen we om 14u en sluiten we om 17u30 op de parking van het kerkhof van Zaventem. Vergeet geen mondmasker mee te pakken! (Kerkhoflaan 48-52, 1930 Zaventem)

Verrassing!

Wat we vandaag doen is voorlopig nog een mysterie, hieronder vinden jullie een ander mysterie waar wel een antwoord voor betsaat? Helpen jullie Rudy??

Rudy wandelt buiten zonder regenjas, zonder kap, zonder hoed en zonder paraplu. Rudy is niet kaal. Hoe komt het dan dat zijn haar niet nat wordt?