Werelddierendag

Vandaag is het werelddierendag en gaan we zoveel mogelijk dieren proberen te redden. Schildpadden weg houden van rietjes (gebruik geen plastic), de bijtjes die aan het uitsterven zijn, de ganzen die gebruikt worden voor foie gras, en zoveel meer.

Wegens corona moeten we alles zo veilig mogelijk houden dus openen we om 14u op de parking van het zwembad en sluiten we daar om 17u30. Vergeet ook geen mondmasker mee te nemen voor de veiligheid! #safetyfirst

Terug naar de lagere school

Kennen jullie het gevoel nog van tikkertje te spelen op de speelplaats, briefjes door te geven in de klas, de eerste franse les, allemaal in twee rijen staan? Deze zondag gaan we dit herleven! We nemen jullie mee terug naar de tijd naar die geweldige tijd met alle vriendjes en verjaardagsfeestjes.

Zoals alle eersten weken openen we om 14u en sluiten we om 17u op de parking van het zwembad. Vergeet geen mondmasker mee te pakken!

vrijdag 23 oktober

Giverweekend