vrijdag 14 juni

Laatste vergadering

Jaja, we zitten al aan de laatste vergadering van het jaar:(((( MAARRR niet getreurd, ISF (scoutsfeesten) en KAMP komen steeds dichterbij...

Om dit jaar goed af te sluiten, gaan we op deze mooie vrijdagavond barbecueën JOEPIII

Neem je eigen vleesje mee,

Pasta pesto, slaatjes, dessertjes altijd welkom!! Laat in de whattsappgroep weten wat je meeneemt naar onze grote jong-giver barbecue.

Vergeet je zeker niet in te schrijven voor het scoutskamp!

We spreken af om 18u aan de scoutslokalen en sluiten om 21u aan de scoutslokalen.

VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR KAMP! --> Kampbrief groot kamp

Tot dan,

De jong-giverleiding

zondag 7 juli

ISF

JOEPIII HET IS ISF :PPP

Zondag 7 juli is het scoutèske zondag. Dat wilt zeggen dat je al je vrienden en familie meeneemt naar de scouts om een lekkere pannekoek te eten en super veel leuke activiteiten uit te testen.

Plezier gegarandeerd!!

Kraanvogel
Witse
Biesemans