BROCHETTENWEEKEND

Beste ouders en leden,

Op 27 en 28 april houden wij ons jaarlijkse brochettenweekend en iedereen is welkom!
Kom heerlijk smullen van onze zelfgemaakte (veggie)brochettes, zalmpapillotten, frietjes en het uitgebreide dessertenbuffet.

Kan je er helaas niet bij zijn? Niet getreurd! We bieden ook take-away aan. ;)

Via deze link kom je op onze Facebookpagina en vind je het evenement terug met al de informatie! Link Brochettenweekend

Tot dan!!!

De leiding

Van 3-5 mei gaan we met alle takken samen op groepsweekend!!

We gaan onze leden op een grote maffiamissie sturen in De Pinte, Moerkensheide.

Vergeet je zeker niet in te schrijven voor 19 april!!

Brief groepsweekend

Zwaan
Lenka

Toekan