zondag 4 december

Sinterklaas

De lieve goedheilige man, is weer in het land. Speciaal voor jullie lieve givertjes komt hij vandaag langs op de scouts. Wie o wie is er braaf geweest en wie beland er in de zak?

Omdat jullie examens hebben , zal de vergadering geen hele nammidag duren.

Via de fb-groep zullen we nog laten weten, hoelaat jullie aanwezig dienen te zijn!!

PS: wie de mooiste tekening meebrengt , krijgt een extraatje xx

vrijdag 9 december

Kerstfeestje

Kerstmis lijkt misschien nog ver, maar toch is jullie leiding al helemaal in de kerstsfeer!! Omdat we dus niet kunnen wachten tot kerst, doen we vandaag een kerstfeestje met onze lieve giversss!!

Hou deze datum dus zeker al vrij, verdere informatie volgt nog xxx

groeten

Pelikaan