AKABE

Brochetteweekend

Deze zondag is het jammer genoeg geen scouts.... OOOUUHHH

MAAR niet getreurd want het is Brochettenweekend, JEEEEEYYY!!!

De leiding zal dat weekend hard werken om overheerlijke brochetten klaar te maken voor jullie. Je kan hiervan op zaterdag en zondag komen genieten!

Dit weekend is het groepsweekend! Meer info zullen jullie hiervoor krijgen via mail en/of Whatsapp.

zondag 19 mei

Akalympics

Sporten in het park, wat is er leuker dan dat? Wedstrijden spelen tegen elkaar natuurlijk!

We gaan kijken wie van jullie de beste atleet is en dus ook met de meeste overwinningen naar huis gaat!

We spreken af om 14u aan de kerk en sluiten om 17u30 aan de scoutslokalen.

Emma

Janssens

Nette
De Mars