Onze takken van seizoen 2023-2024:

Alle Groepen

Het leven van een Kapoen is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld.
Onze leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt.

Wij openen om 14u aan het kerkplein en sluiten om 17u30 aan de scoutslokalen.

Van 5j tot 8j
Voor alle geslachten
Elke zondag van 14u00 tot 17u30
Max 50 leden 68% volzet
Openen op het marktplein, sluiten aan de lokalen
50 EUR per jaar
      Vanaf een 2e groep krijg je 42 EUR korting per groep

Leiding

Zorgzame Pelikaan

Fijne Stekelstaartzwaluw

Vrolijke Labrador

Camille

Zelfbewuste Capitano

Yaro

Levendige Guppy

Inès
Modave

Standvastig Damhert

kaat
Van Leemputten

Dartele Grizzly

Dries
Vanderhulst

Kapoenen Nieuws

(Nog) Geen nieuwsartikels over dit onderwerp ...

Bekijk alle nieuwsartikels

Kapoenen Activiteitenkalender

Gefiltered op 'kap'

Toon: Vorig Schooljaar | vanaf deze maand | Volgende Schooljaar

maart 2024

Kijk in planning

We openen om 14:00 aan het kerkplein en sluiten om 17:30 aan de lokalen.

Europe/Brussels 2024-03-03 00:00 2024-03-03 00:00 [kap] Pijlentocht Vandaag gaan we op zoek naar de beste speurneus bij de kapoenen. We trekken er in Zaventem op uit via een PIJLENTOCHT! Wie van jullie kent Zaventem het beste en kan de tegenstander als eerste in de val lokken?
We openen om 14:00 aan het kerkplein en sluiten om 17:30 aan de lokalen.

Kijk in planning

Wie van jullie is de sterkste in dikke bertha of wie kan zich het beste verstoppen tijdens een spelletje Kiekeboe?
We openen om 14 uur aan het kerkplein en sluiten om 17:30 aan de scoutslokalen

Europe/Brussels 2024-03-10 00:00 2024-03-10 00:00 [kap] Parkspelen Vandaag halen we de enige echte goede oude scoutsspelletjes nog eens boven in een namiddag vol parkspelen.
We openen om 14 uur aan het kerkplein en sluiten om 17:30 aan de scoutslokalen

Kijk in planning

Maar niet getreurd volgende week zijn we terug, om samen terug super leuke spelltjes te spelen!!

Europe/Brussels 2024-03-17 00:00 2024-03-17 00:00 [kap] Geen scouts - Leidingsweekend Vandaag is het jammer genoeg geen scouts! De leiding is op leidingsweekend om de rest van het scoutsjaar te plannen.

Kijk in planning

Vandaag gaan op op ruiltocht door Zaventem!!
We beginnen bij een simpel voorwerp en wie weet met wat we eindigen?
Aan de ruiltocht hangt ook een spannende en misschien ook wel een lekkere opdracht. Benieuwd wat dat is? Kom dan zeker naar de scouts!!

Europe/Brussels 2024-03-24 00:00 2024-03-24 00:00 [kap] Ruiltocht Vandaag gaan op op ruiltocht door Zaventem!!
We beginnen bij een simpel voorwerp en wie weet met wat we eindigen?

Kijk in planning

Omdat vandaag de Paasklokken langskomen is het geen scouts!
Tot volgende week!!

Europe/Brussels 2024-03-31 00:00 2024-03-31 00:00 [kap] Geen scouts - Pasen De leiding heeft het vandaag veel te druk met paaseitjes zoeken en ze natuurlijk nadien allemaal lekker op te eten!
Omdat vandaag de Paasklokken langskomen is het geen scouts!
Tot volgende week!!

april 2024

Kijk in planning

Europe/Brussels 2024-04-07 00:00 2024-04-07 00:00 [kap] Versiering brochettenweekend Binnen 3 weken vindt het lekkerste evenement van het jaar plaats: brochettenweekend!! Het brochettenweekend is natuurlijk niet compleet zonder de mooiste versiering van de kapoenen. Vandaag gaan we dus allemaal versiering knutselen die we kunnen gebruiken tijdens het brochettenweekend en tussendoor gaan we ook enkele leuke spelletjes spelen!!

Kijk in planning

Vandaag zal jullie leidings er een beetje anders uitzien, spannendddd!!
Vandaag wordt voor één keer de leiding helemaal door elkaar gemixt. Benieuwd wat jullie nieuwe leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan zeker naar de scouts!!
Maar niet getreurd, volgende week is jullie leiding weer helemaal terug!!

Europe/Brussels 2024-04-14 00:00 2024-04-14 00:00 [kap] Leidingswissel Vandaag zal jullie leidings er een beetje anders uitzien, spannendddd!!
Maar niet getreurd, volgende week is jullie leiding weer helemaal terug!!

Kijk in planning

Europe/Brussels 2024-04-21 00:00 2024-04-21 00:00 [kap] Zintuigenspel Omdat het wat slechter weer vandaag gaat zijn, stellen we het bosspel eventjes uit. In de plaats daarvan gaan we een mega cool zin-tuigen spel spelen. Warm jullie oren, tongen, ogen, neusjes al maar op want je gaat ze nodig hebben vandaag.

Kijk in planning

Wanttt dit weekend vind ons jaarlijks brochettenweekend plaats, waar de leiding jullie maagjes vult met de allerlekkerste brochetten!! Hopelijk zien we jullie allemaal dan!
Meer info via het FB - evenement: https://fb.me/e/Xpi6n6Za

Europe/Brussels 2024-04-28 00:00 2024-04-28 00:00 [kap] Brochettenweekend - geen scouts! Deze zondag is het jammer genoeg geen scouts! MAAAAAR jullie kunnen wel samen met jullie mama's, papa's, oma's, opa's, broer's, zussen's de allerlekkerste brochetten komen eten!
Meer info via het FB - evenement: https://fb.me/e/Xpi6n6Za

mei 2024

juni 2024

juli 2024

augustus 2024

september 2024

oktober 2024

november 2024

december 2024

januari 2025

februari 2025

BROCHETTENWEEKEND

Beste ouders en leden,

Op 27 en 28 april houden wij ons jaarlijkse brochettenweekend en iedereen is welkom!
Kom heerlijk smullen van onze zelfgemaakte (veggie)brochettes, zalmpapillotten, frietjes en het uitgebreide dessertenbuffet.

Kan je er helaas niet bij zijn? Niet getreurd! We bieden ook take-away aan. ;)

Via deze link kom je op onze Facebookpagina en vind je het evenement terug met al de informatie! Link Brochettenweekend

Tot dan!!!

De leiding

Van 3-5 mei gaan we met alle takken samen op groepsweekend!!

We gaan onze leden op een grote maffiamissie sturen in De Pinte, Moerkensheide.

Vergeet je zeker niet in te schrijven voor 19 april!!

Brief groepsweekend

Zwaan