Nieuwsartikel

Archief:

Eerste Scoutsvergadering

Op zondag 26 september starten we het nieuwe scoutsjaar!

20 sep 2021

EIN-DE-LIJK

De maand september staat voor de jeugd traditiegetrouw bekend om de eerste schooldag MAAR ook voor de eerste scoutsvergadering!

Op zondag 26 september starten we een nieuwe scoutsjaar onder het nieuwe jaarthema: '𝗗𝗿𝗼𝗺𝗲𝗻𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻 𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁'.

WANNEER?

Zondag 26 september

Van 14:00 tot 17u30

WAAR?

We openen op het kerkplein van Zaventem om 14:00 en sluiten terug aan de Scouts, Imbroekstraat 80, 1930 Zaventem, om 17u30.

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen voor de leden zijn geopend dus snel inschrijven is de boodschap.

Inschrijvingsformulier

Gelieve de inschrijving zo snel mogelijk in orde te brengen, want alleen dan ben je verzekerd.

Heb je een vriendje of een vriendinnetje?

Of ben je nieuw in de scouts?

Dan mag je drie keer komen meespelen voor je je inschrijft!

UNIFORM

Als je kind is ingeschreven, ontvangt hij/zij gratis de kentekens. Nieuwe leden krijgen ook een scoutsdas.

Ook kan je de enige echte Scouts & Gidsen Zaventem-pull met trots dragen voor 25 EUR. Je kan die na de activiteit bij de takleider bestellen en de week erop komen halen.

JIN Café

Na de vergadering kunnen jullie nog even lekker blijven plakken bij de jinners van dit jaar komen steunen door iets lekkers te komen drinken op de scouts. Alles is ten voordelen voor hun buitenlands kamp!

BELANGRIJK

We vragen liefst aan alle ouders om tijdens de opening/sluiting niet massaal op de leiding af te stormen met jullie vragen, draag een masker en respecteer de social distancing zodanig wij jullie verder kunnen helpen.

Ziezo, hopelijk zien we jullie allemaal deze zondag terug tijdens onze startdag. Laten wij er samen een geweldig jaartje van maken!

Tot dan!