Nieuwsartikel

01 sep 2020

Beste leden, ouders, vrienden
𝐄𝐈𝐍-𝐃𝐄-𝐋𝐈𝐉𝐊!
De maand september staat voor de jeugd traditiegetrouw bekend om de eerste schooldag MAAR ook voor de eerste scoutsvergadering!
Op zondag 27 september starten we een nieuwe scoutsjaar onder het nieuwe jaarthema: ’𝐭 𝐙𝐚𝐥 𝐰𝐞𝐥 𝐳𝐢𝐣𝐧.
⏰𝐖𝐀𝐍𝐍𝐄𝐄R
Zondag 27 september
Kinderen afzetten 13:45 - 14.00
Kinderen ophalen 17.30 - 17.45
📍 𝐖𝐀𝐀R
Net zoals op kamp vormt elke tak zijn eigen bubbel. Om zoveel mogelijk contact tussen de verschillende bubbels te vermijden, voorzien we voor elke tak een apart speelveld en vragen we aan de leden om zich daar zo weinig mogelijk buiten te begeven gedurende de startdag. De openingen zullen telkens voor elke tak op een andere plek doorgaan:
😷 𝐈𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧 die ouder is dan 12 jaar draagt verplicht een mondmasker tot hij/zij zich op het juiste speelveld bevindt!
𝐊𝐀𝐏𝐎𝐄𝐍𝐄𝐍
Kinderen geboren in 2013-2014
De kapoenen openen en sluiten aan het kerkplein.
𝐖𝐎UTERS
Kinderen geboren in 2011-2012
De wouters openen en sluiten de scoutslokalen
𝐖𝐎𝐋𝐕𝐄𝐍
Kinderen geboren in 2009-2010
De wolven openen en sluiten achter de sporthal voorbij de parking van de voetbal op het verlaten veld.
𝐉𝐎𝐍𝐆-𝐆𝐈𝐕𝐄RS
Kinderen geboren in 2007-2008
De jong-givers openen en sluiten aan het kerkhof van Zaventem
𝐆𝐈𝐕𝐄RS
Kinderen geboren in 2004-2005-2006
De givers openen en sluiten aan de parking van het zwembad van Zaventem
𝐀𝐊𝐀𝐁𝐄
Kinderen geboren in 2003
De akabe opent en sluit aan het Quitmanplein. (station kant vilvoordelaan)

✍️ 𝐈𝐍S𝐂𝐇R𝐈𝐉𝐕𝐈𝐍𝐆
De inschrijvingen voor de leden zijn geopend dus snel inschrijven is de boodschap.
Klik op deze link: ▶ https://bit.ly/3iP05DQ ◀
Gelieve de inschrijving zo snel mogelijk in orde te brengen, want alleen dan ben je verzekerd.
Heb je een vriendje of een vriendinnetje? Of ben je nieuw in de scouts?
Dan mag je drie keer komen meespelen voor je je inschrijft!

U𝐍𝐈𝐅𝐎R𝐌
Als je kind is ingeschreven en betaald heeft, ontvangt hij/zij gratis de kentekens. Nieuwe leden krijgen ook een scoutsdas.
Ook kan je de enige echte Scouts & Gidsen Zaventempull en t-shirt met trots dragen voor 25 EUR en 10 EUR. Je kan die na de activiteit bij de takleider bestellen en de week erop komen halen.

⚠ 𝐁𝐄𝐋𝐀𝐍𝐆R𝐈𝐉𝐊
- Probeer de uren voor aankomst en vertrek zoveel mogelijk te respecteren. Hoe stipter dit wordt nageleefd, hoe vlotter alles zal verlopen en hoe kleiner de kans op te veel contact.
- We vragen ook liefst aan alle ouders om tijdens de opening/sluiting niet massaal op de leiding af te stormen met jullie vragen, draag een masker en respecteer de social distancing zodanig wij jullie verder kunnen helpen.

Ziezo, hopelijk zien we jullie allemaal deze zondag terug tijdens onze startdag. Laten wij er samen een geweldig jaartje van maken!

Registreer je